Object delen via

Schoffel 61 *, De Goorn


Te huur, nieuwe, turn-key op te leveren kantoorruimten / kantoorkamers, met gebruiksmogelijkheden van diverse faciliteiten zoals ontvangstruimten, receptie bezetting en kantine faciliteiten, in creatieve omgeving gelegen op het bedrijvenpark Vredemaker-Oost IV te De Goorn, nabij de A-7.


De kantoor- / praktijkruimten worden standaard opgeleverd met een kenmerkend industrieel interieur en uitstraling en voorzien van vloerverwarming en mechanische luchtverversing. Verlichting en data - aansluitingen zijn uiteraard voor handen. Opvallend is de representatieve entree met receptie en de enorme daglichttoetreding van de beschikbare kantoorvertrekken.

Thans nog beschikbaar:

Kantoorruimte 2; ca. 45 m² gelegen op de begane grond. Grote raampartijen. Huurprijs € 450,-- per maand plus de servicekosten ad € 50,-- (All-In) incl. faciliteiten, excl. BTW.


Alle ruimtes zijn excl. servicekosten a € 50,-- per maand excl. BTW.
Servicepakket:
levering Gas / water en elektra;
Afvoeren afval;
Raam bewassing buitenzijde;
Alarm systeem;
Mechanische (balans) ventilatie.

Diverse combinaties van ruimtes en wensen bespreekbaar!

Locatie en bereikbaarheid :
Deze unit is gesitueerd op het nieuwste gedeelte van Vredemaker - Oost IV en is gelegen direct aan ontsluitingswegen en aan de N507 / Braken. De provincialeweg N243 Hoorn - Alkmaar en de A-7 bevinden zich zeer nabij. Met recht kan er gesproken worden van een goed bereikbare locatie.

Gebruik :
De kantoorvertrekken zijn nog niet eerder in gebruik genomen.

Parkeren :
Ruim voldoende op eigen terrein.

Aanvaarding per direct mogelijk.
Print deze pagina