Verkoop of verhuur van uw object versnellen?

Laat uw object zien in een andere dimensie!

Met een opvallende en effectieve objectfilm zet u uw bedrijfsobject direct in de spotlight. Door gebruik te maken van dynamisch beeldmateriaal en een goede opbouw bent u verzekerd van een objectfilm die de verkoop of verhuur van uw bedrijfsobject stimuleert.

Uw object in beeld
Internet is een belangrijk medium wanneer uw bedrijfsobject te koop of te huur staat. Websites als Funda in Business spelen hier op in en geeft u het platform om het object te presenteren. Dit kan onder andere met een dynamische objectfilm waarin uw object op een effectieve manier in beeld gebracht wordt.

Totale impressie
De objectfilm vertaald de uitstraling en mogelijkheden van uw bedrijfsobject direct door naar het beeldscherm. Door de combinatie van beeld, tekst en muziek krijgt de potentiƫle koper of huurder een totale impressie van het object. Mocht u niet beschikken over juist beeldmateriaal is het tevens mogelijk om op de locatie te filmen.

Plaatsen en delen
Zodra de objectfilm is afgerond wordt deze ingezet via diverse (online) kanalen. Uiteraard komt de film op Funda in Business en de website van HOFFSTAD te staan. Een extra mogelijkheid ter promotie van uw bedrijfsobject is het inzetten van Social media. Hierdoor wordt uw objectfilm pas echt multimediaal!

HOFFSTAD en Buro19 werken samen aan uw objectfilm!
Ook een dynamische objectfilm? Fullservice reclamebureau Buro19 heeft alles in eigen huis om deze professionele productie te realiseren. Samen met HOFFSTAD Bedrijfsmakelaars OG wordt uw objectfilm van begin tot eind ontwikkeld en geplaatst. Interesse? Bel direct naar 0229 – 213 541.