Terug naar de resultaten
Regio Noord-Holland

Regio Noord-Holland

Vraagprijs € 575.000,- k.k. Verkocht

Omschrijving

Te koop, het in Westfriesland zeer bekende, grootschalige café - bar / zalencentrum "Amazone", direct in het centrum, nabij supermarkt, winkels, restaurants en woonomgeving. Het bedrijfscomplex kent een bebouwde oppervlakte van ca. 1.550 m² v.v.o. en de kavel kent een grootte van 1.510 m². Het gebouw is gelegen aan de Waterkant 54 - 56 te Spanbroek (Opmeer). Historie ? "Amazone" was in de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 1550 m²
Lees meer

Omschrijving

Te koop, het in Westfriesland zeer bekende, grootschalige café - bar / zalencentrum "Amazone", direct in het centrum, nabij supermarkt, winkels, restaurants en woonomgeving. Het bedrijfscomplex kent een bebouwde oppervlakte van ca. 1.550 m² v.v.o. en de kavel kent een grootte van 1.510 m². Het gebouw is gelegen aan de Waterkant 54 - 56 te Spanbroek (Opmeer).

Historie ?
"Amazone" was in de jaren zeventig een begrip in Westfriesland. Vele nationaal bekende artiesten en diverse popbands traden erop. Ook werd het complex gebruikt ten behoeve van toneel-, en koorgenootschappen en een dansschool. Ook voor diverse culturele doeleinden en bij bruiloften en kermisactiviteiten werd het gebouw door de jaren heen gebruikt.
Het gebouw staat nu leeg en wacht op een nieuwe invulling / bestemming.

LIGGING
Centraal gelegen in Westfriesland, direct in de dorpskern, zeer nabij winkelcentrum Spanbroek, restaurants en Deen Supermarkt, eengezinswoningen en senioren woningen.
Op korte afstand gelegen van de A.C. de Graafweg en op 10 autominuten verwijderd van de A7 Amsterdam - Leeuwarden.

OPPERVLAKTE
Begane grond
Voor café, keuken en snackbarruimte: ca. 259 m²
(Toneel-) zaal, garderobe, sanitaire groepen, opslagruimten: ca. 945


Souterrain (kleedruimte): ca. 108 m²

Verdieping
Woon- / werkruimte / kantoor: ca. 238 m²

WIJZE VAN OPLEVEREN
- complete bar (café) met (verouderd) meubilair
- eenvoudige keuken met keukenvoorzieningen, kookinrichting
- ruimte ten behoeve van (vroegere) snackbar
- grote (toneel-) zaal met toneel, kleedruimte en sanitair
- garderobe en nette, doch eenvoudige gescheiden toiletgroepen
- diverse opslagruimten, magazijnen
- verwarmd met (nieuwe) cv - ketels aangesloten op radiatoren
- verlichting, (nieuwe) brandblusmiddelen

Herbestemmen ?
Dit bedrijfsobject is desgewenst ook bijzonder geschikt om te herbestemmen. Gedacht kan worden aan transformatie naar woonfuncties, maatschappelijke doeleinden / culturele doeleinden, medische- en paramedische functies, eventueel in combinatie met zorgwoningen, andere doeleinden.
Nadere informatie op aanvraag.

AANVAARDING
Kan op korte termijn.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 575.000,- kosten koper Aanvaarding direct BTW van toepassing nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1969 Oppervlakte en inhoud Perceeloppervlakte 1510 m² Indeling Soort Object Horeca Soort Horeca (café) zalencentrum Totale oppervlakte 1550 m² Verkoopoppervlakte 1204 m² Energie Energieklasse Niet aanwezig Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Locatie winkelgebied stadscentrum, wijkwinkelcentrum, In woonwijk Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Redelijk Afstand tot snelwegafrit op 500 m tot 1000 m Afstand tot N.S. station op 5000 m of meer Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Noord-Holland
Horeca concentratiegebied
Ja
Welstandsklasse
B1
Sector
drankensector
Type
(café) zalencentrum

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring